Over Hessels Taxi Gilze

Gespecialiseerd in groeps- en rolstoelvervoer

Hessels Taxi Gilze is gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer voor alle doelgroepen. Onze specialisatie is ‘Zorgvervoer’ voor diverse instellingen, dagbesteding enz. speciaal vervoer voor mensen met een beperking. Hessels Taxi Gilze is er ook voor mensen met een PGB budget, vervoersindicatie voor Zorgverzekering enz. kunnen bij ons terecht voor vervoer op maat.

Vervoer op maat

Altijd vervoer op maat zowel voor zorgvervoer als voor taxi en groepsvervoer. Bestel uw taxi vooraf en wij vervoeren u tegen aantrekkelijke tarieven daar waar u naar toe wil. Wij staan voor kwaliteit, veilig vervoer en klantvriendelijkheid.

Over Hessels Autotaalservice Gilze

Vanuit onze eigen ervaring met onze eigen voertuigen hebben wij Autotaalservice opgericht. Wij richten ons op bedrijven die de onderhoud en administratieve zorgen van hun wagenpark uit handen willen geven, zodat zij zich volledig op hun eigen werk kunnen concentreren. Wij nemen de voertuigen op in onze administratie en verzorgen preventief onderhoud, zomer/wintercheck en wisselen van banden tot en met het regelen van APK. Wij beheren ook wagenparken voor uitsluitend was- en reinigingsbeurten, zowel in- als exterieur. Voor informatie kunt u terecht op telefoonnummer 0161 – 45 12 54.

Werken bij Hessels Taxi Gilze

Bent u de chauffeur die wij zoeken? Regelmatig zoeken wij ter uitbreiding chauffeurs veelal op parttime basis. U kunt uw open sollicitatie sturen naar werkenbij@taxihessels.nl.