Diensten

Taxi- en Groepsvervoer

Wij bieden taxi- en groepsvervoer op maat voor alle doelgroepen tegen aantrekkelijke tarieven. Op afspraak rijden wij op voor u 24/7. vervoer tot 9 personen per bus.

U bent bij ons aan het juiste adres voor alle soorten groepsvervoer, van contractvervoer tot straattaxi. Voor al uw uitstapjes, feestjes, groepsuitjes enz.  kunt u vóóraf een taxi bespreken. Hessels Taxi Gilze heeft een divers wagenpark zeer geschikt voor alle soorten groepsvervoer. Wij beschikken over minibusjes ingericht voor vervoer van groepen tot maximaal 9 personen.

Rolstoelvervoer

Onze rolstoelbussen kunnen wij inrichten voor vervoer van meerdere rolstoelen maar we beschikken ook over  1 persoons rolstoelauto’s. Alle rolstoelvoertuigen zijn uitgerust met de laatste nieuwste rolstoelbevestiging. Veilig vervoer op maat volgens de code ‘veilig vervoer rolstoelen’. Onze rolstoelbussen en taxi’s kunnen wij inzetten voor meerdere doelgroepen. Zowel voor contractvervoer als voor uitstapjes zijn onze rolstoelbussen inzetbaar. Indien vooraf besteld rijden wij ook met rolstoelbussen 24/7 op afspraak tegen aantrekkelijke tarieven.

Trein- Stadscentra en Luchthavenvervoer

Voor trein en luchthaventaxi hebben wij speciale tarieven. Speciaal voor vakantievervoer maar ook voor regulier vervoer naar treinstation of stadscentra om te gaan winkelen bijvoorbeeld, kunt u op onze site de prijs online uitrekenen en meteen uw taxi boeken. Bereken bovenaan de site uw ritprijs. (speciale tarieven gelden niet voor uitgaansgelegenheden 's nachts, deze zijn uiteraard op te vragen telefonisch of per mail)

Of u alleen of met een groep op reis gaat voor zaken of vakantie, of u gaat een dagje winkelen met een groepje. Wij brengen u naar het bus- en treinstation, stadscentra en luchthaven tegen aantrekkelijke tarieven. Reist u met kinderen, wij regelen stoelverhogers/kinderzitjes. 

Huur chauffeur

U kunt bij ons terecht voor huur van een chauffeur.  Heeft u zelf een auto ter beschikking en wilt u uitsluitend gebruik maken van een ervaren chauffeur om uw eigen auto te besturen dan kan dat. U huurt een chauffeur per uur. Vraag bij ons naar de tarieven.

Zorgvervoer

'Zorgvervoer' op maat.  Zorgvervoer is voor mensen met bijv. een PGB budget of voor vervoer goedgekeurd door uw Zorgverzekering, maar zorgvervoer is zeker ook voor mensen die taxivervoer nodig hebben maar geen recht hebben op een reisvergoeding. U kunt bij ons terecht voor zorgvervoer op maat. Wij zoeken naar oplossingen zodat uw vervoer betaalbaar wordt. Ook kunt u de chauffeur inhuren als "Buddy". Reist u alleen maar heeft u begeleiding nodig! Tegen een gereduceerd tarief kan de chauffeur u de gehele reis begeleiden.

 Autotaalservice

Onze autotaalservice biedt service in de ruimste zin van het woord. Autotaalservice richt zich op wagenparkbeheer zowel administratief als onderhoudstechnisch.

Wij beheren uw wagenpark zoals wij ons eigen wagenpark beheren. Administratieve ondersteuning, preventief onderhoud (zomer- wintercheck) tot het regelen van APK, bandenwissel en hulp onderweg. Wij beheren ook wagenparken voor reiniging in- en exterieur. Vraag bij ons naar de uitgebreide mogelijkheden , wij maken voor u een plan op maat tegen concurrerende tarieven.