Over Hessels Taxi Gilze

Gespecialiseerd in groeps- en rolstoelvervoer

Hessels Taxi Gilze is gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer voor alle doelgroepen. Onze specialisatie is ‘Zorgvervoer’ voor diverse instellingen, dagbesteding etc. Ons wagenpark is volledig afgestemd op vervoer voor mensen met een beperking. Hessels Taxi Gilze is er ook voor mensen met een PGB budget, vervoersindicatie voor Zorgverzekering etc. Altijd vervoer op maat.

Vervoer op maat

(Zorg)vervoer op maat hoeft niet per definitie duur te zijn. Wij zoeken desgewenst combinatiemogelijkheden waardoor wij u altijd een scherp aanbod kunnen doen. Wij rijden uitsluitend vooraf bestelde ritten. Bestel uw taxi dus wel tijdig vooraf en wij vervoeren u tegen aantrekkelijke tarieven daar waar u naar toe wil. Wij staan voor kwaliteit, veilig vervoer en klantvriendelijkheid.

Pakkettaxi Gilze

Pakkettaxi Gilze is een nieuw onderdeel van Taxi Hessels. Pakkettaxi Gilze gaat pakketvervoer op maat leveren voor bedrijven en particulieren die een pakket willen versturen in binnen- en buitenland. Onze website is hiervoor in oprichting. Voor informatie verwijzen wij naar ons email adres: info@pakkettaxigilze.nl

Werken bij Hessels Taxi Gilze

Bent u de chauffeur die wij zoeken? Wij zijn per direct op zoek naar chauffeurs op parttime basis. U kunt altijd uw sollicitatie sturen naar christel@taxihessels.nl.