Over Hessels Taxi Gilze

Gespecialiseerd in groeps- en rolstoelvervoer

Hessels Taxi Gilze is gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer voor alle doelgroepen. Onze specialisatie is ‘Zorgvervoer’ voor diverse instellingen, dagbesteding etc. Ons wagenpark is afgestemd op vervoer voor mensen met een beperking. Hessels Taxi Gilze is er ook voor mensen met een PGB budget, vervoersindicatie voor Zorgverzekering etc. kunnen bij ons terecht voor vervoer op maat.

Vervoer op maat

Altijd een offerte op maat evenals vervoer op maat. Zowel voor zorgvervoer als voor taxi en groepsvervoer. Bestel uw taxi vooraf en wij vervoeren u tegen aantrekkelijke tarieven daar waar u naar toe wil. Wij staan voor kwaliteit, veilig vervoer en klantvriendelijkheid.

Hessels Autotaalservice

Hessels Autotaalservice is een onderdeel van Taxi Hessels. Hessels ATS richt zich op ‘Wagenparkbeheer’ van bedrijven met eigen voertuigen. Hessels ATS beheert een Wagenpark in de ruimste zin van het woord, zowel administratief als onderhoud en APK. Ook beheren wij wagenparken voor volledige reiniging, in- en exterieur.

Werken bij Hessels Taxi Gilze

Bent u de chauffeur die wij zoeken? Wij zijn per direct op zoek naar chauffeurs op parttime basis. U kunt altijd uw sollicitatie sturen naar christel@taxihessels.nl.